Facebook Twitter Instagram

24 i 25 de Juny de 2016 - Àger (Lleida)

Allotjament

Alberg Vall d'Àger

L'alberg Vall d'Ager es troba situat al carrer principal del poble, i ofereix un ambient familar i acollidor. Preus assequibles amb molt bons serveis i l’opció que t’organitzin diferents activitats. Habitacions de 2, 3, 6, 8 i 23 persones a un preu aproximat de 15€ per persona i nit (19€ amb esmorzar. Per a més informació i reserves podeu visitar www.albergvalldager.com (indicar que veniu al Vallsonora)

Altres Opcions d'Allotjament

El poble d’Ager disposa de una variada oferta d'allotjaments càmpings, cases rurals, hostals, hotels, etc. Us facilitem aquest enllaç al web de l'Ajuntament d'Àger on obtindreu tota la informació.

Activitats a la Vall

El municipi i el sector turístic i de la restauració de la Vall d'Àger ofereixen diferents activitats relacionades amb el turisme actiu, la cultura, la ciència o la gastronomia. El públic del Vallsonora pot gaudir d'aquesta oferta variada d'activitats que ofereix la Vall, com passeig amb caiacs o canoes, senderisme, una nit observant les estrelles a l'Observatori del Montsec, vols en ala-delta o parapent, rutes amb BTT, i gastronomia. Us facilitem aquest enllaç al web de l'Ajuntament d'Àger on podeu consultar la guia de serveis que ofereix el municipi.